Wicked Circus
67
Vurdering
x20
Maksimum gevinst
96%
RTP

Wicked Circus

Det var en gang og glad og lystig joker som Yggdrasil introduserte oss til i spilleautomaten Jokerizer. Nesten gang vi…

Wicked Circus Anmeldelse

Det var en gang og glad og lystig joker som Yggdrasil introduserte oss til i spilleautomaten Jokerizer. Nesten gang vi så ham hadde han stått opp fra de døde i Dark Joker Rizes. Nå er han er igjen… Men denne gang har han funnet veien til et sirkus og er sminket som en klovn. Har du Coulrofobi (fobi for klovner) kan det hende du vil hoppe over denne, men om du er en fan av et litt mørkere tema og mysteriegevinster… da bør du bli.

Vil du teste Wicked Circus før du bruker egne penger? Prøvespill under!

Spill Wicked Circus gratis

Her kan du spille Wicked Circus

Alle casinoer som får spill levert av Yggdrasil har billetter til Wicked Circus. Under finner du tre gode forslag.

Wicked Circus oppsett og gameplay

Hjul / Rader: 5 / 3
Innsatslinjer: 5×2 (betaler i begge retninger)
Tilbakebetalingsprosent: 75% – 96.5%
Myntverdier: 0,10 kr – 20 kr
Min./Maks. innsats: 1 kr – 200 kr
Plattformer: PC, Apple, Android
Funksjoner: jokerizer mode, hold-funksjon og mysteriegevinster.

Spillene i Yggdrasils jokerizer-serie har mye til felles med spillene i kategorien “klassiske spilleautomater” og moderne videoautomater. Wicked Circus er altså full av kjente symboler som sitroner, 7-ere, bjeller og druer, men disse er blitt plassert på 5 hjul og må matches på 5 gevinstlinjer som betaler i begge retninger. Moderne animasjoner vil dessuten senke hastigheten på hver spillerunde, men du vil fortsatt kunne oppleve spenningen av mysteriegevinster og et “supermeter” som i Yggdrasils verden heter Jokerizer Mode.

Wicked Circus Spillevisning

Wicked Circus mysteriegevinster

Jokerklovnen gir fra seg mysteriegevinster om du samler inn nok jokersymboler. Legg merke til at han er en scatter som gir gevinst uansett hvor han havner.

  • 5 jokere gir mellom 2000 og 6000 mynter i gevinst.
  • 4 jokere gir mellom 800 og 3000 mynter i gevinst.
  • 3 jokere gir mellom 500 og 1000 mynter i gevinst.
  • 2 jokere gir mellom 40 og 400 mynter i gevinst (kun i jokerizer mode)
Mysteriegevinst vunnet i Wicked Circus

Wicked Circus Jokerizer Mode

Jokerizer Mode fungerer på samme måte som Supermeter-spillet i blant annet Jackpot 6000. Den største forskjellen er at den spilles i samme vindu som hovedspillet. Jokerizer mode aktiveres etter hver gevinst, og vil som vanlig koste deg 20 mynter istedenfor 10. Det er dobbelt så dyrt som hovedspillet, men du vil til gjengjeld få større vinnersjanser.

Jokerizer Mode aktivert i spilleautomaten Wicked Circus

Det starter med at gevinsten du nettopp vant flyttes opp til toppen av skjermen og spinn-knappen vil nå vise hvor mange jokerizer-runder du har råd til. Poenget med dette bonusspillet er å samle inn så mange jokere en bare kan, og du får mye hjelp av spillets hold-funksjon.

Her får vi en mulighet til å holde jokerne på plass, mens resten spinnes inn på nytt i Wicked Circus

Hver gang du får 2 eller flere jokere under jokerizer mode, er du garantert en pengegevinst. Men du kan også velge å låse jokerhjulene på plass og spinne inn resten på nytt. Dette er spillets hold-funksjon og du skal være ekstra obs på at hvert spinn med låste hjul koster så mye som 60 mynter. Det er kanskje mer enn det du vanligvis er villig til å legge, men det kan være verdt å ta sjansen. Du får nemlig fortsette frem til du har 5 jokere (og kan vinne opptil 6000 mynter) eller frem til bonusspill-balansen er tømt.

Jokerizer Mode avsluttes på tre forskjellige måter:

  • Når du klikker på “collect”
  • Når du ikke har mer penger i bonusspill-balansen.
  • Når du har vunnet en mysteriegevinst på 500 mynter eller mer.

Wicked Circus på mobilen

I dag forventer vi at alle spill som lanseres blir tilgjengelig på alle plattformer og sånn er det med Wicked Circus også. Så lenge du har en mobil enhet med internett, er det skumle sirkuset bare noen få sveiper og trykk unna!

Wicked Circus Jackpot

Det meste du kan vinne på ett enkelt spinn i Wicked Circus er 6000 mynter. Det betyr 120 000 skinnende kroner for de som tør legge 200 kr spinnet.

Wicked Circus free spins

Scattere er som regel nøkkelen til free spins, men i Wicked Circus byr de heller på pengegevinster. Er dette en spesialfunksjon du ikke kan leve uten bør du holde deg unna jokerizer-serien. Yggdrasil har dog en haug med andre spill med free spins til deg. Hvorfor ikke ta deg en tur innom det magiske slottet i Beauty and the Beast? Der får du free spins med opptil 3 ekstra spesialfunksjoner!

Konklusjon

Wicked Circus har ikke så mange funksjoner, men bonusspillet får en til å føle at det skjer noe hele tiden. Vi syns det er et godt tillegg til Yggdrasils Jokerizer-serie og syns du bør gi det et forsøk. Bare husk å benytte deg av jokerizer mode og hold-funksjonen når du kan. For om du aldri bruker disse spesialfunksjonene er tilbakebetalingsprosenten på bare 75%. Så fort du velger å satse mer i jokerizer mode øker vinnersjansene dine en hel del. Vi syns i hvertfall det var mye enklere å få mysteriegevinster i bonusspillet enn i hovedspillet.