Retningslinjer for informasjonskapsler

Informasjonskapsler er data som lagres på datamaskinen din. De benyttes til å huske nettstedene du besøker, og gjør surfingen enklere. På dette nettstedet benytter vi informasjonskapsler til å sørge for at det fungerer ordentlig, forbedre brukeropplevelsen din og til å sikre at tjenestene som markedsføres er relevante for dine behove. Våre informasjonskapsler lagrer ikke personopplysninger slik som ditt navn, adresse eller betalingsopplysninger.

Du kan når som helst deaktivere informasjonskapsler for dette nettstedet, ved å endre innstillingene i nettleseren din. Merk at mange av funksjonene på nettstedet vårt ikke fungerer ordentlig dersom du deaktiverer informasjonskapsler.

For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan de fungerer, kan du besøke: allaboutcookies.org.

Introduksjon

Disse retningslinjene for informasjonskapsler gjelder for nettstedet spilleautomater.com og/eller undernettsteder og/eller tilknyttede domener (og/eller underdomener) til spilleautomater.com (heretter omtalt som “nettstedet” eller “stedet” eid av Game Lounge Limited). I disse retningslinjene for informasjonskapsler skal “vi”, “oss”, “vår”, “vårt” og/eller “Game Lounge” henvise til Game Lounge Limited (C 53144) og “du” og “brukeren” henviser til en identifisert eller identifiserbar person som er brukeren av dette nettstedet og/eller klient hos en av tjenestene til Game Lounge. Komplett informasjon om oss, inkludert kontaktopplysninger, finnes nedenfor. For mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, bes du lese våre retningslinjer for personvern.

Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som inneholder små informasjonsmengder som sendes til og lagres på din datamaskin, smarttelefon eller enheten du benytter for å få tilgang til et nettsted. Informasjonskapslene sendes tilbake til det opprinnelige nettstedet for hvert påfølgende besøk, eller til et annet nettsted som gjenkjenner informasjonskapselen. Informasjonskapsler er nyttige siden de lar nettstedet gjenkjenne brukerens enhet. På dette nettstedet benytter vi informasjonskapsler til å sørge for at det fungerer ordentlig, forbedre brukeropplevelsen din og til å sikre at tjenestene som markedsføres er relevante for dine behov. Våre informasjonskapsler lagrer ikke personopplysninger slik som ditt navn, adresse eller betalingsopplysninger.

Bruken av informasjonskapsler på nettstedet

Det er flere årsaker til at informasjonskapsler benyttes på nettstedet. Det inkluderer, uten å være begrenset til:

  1. la brukerneeffektiv logge seg inn igjen på kontoene sine;
  2. la brukerne tilpasse sine innloggingspreferanser;
  3. la oss overvåke og innhente transaksjonsinformasjon i forbindelse med transaksjoner utført på nettstedet;
  4. forhindre svindel og bedragerske transaksjoner, beskytte personvernet til kundene våre og brukerne av nettstedet;

Vår hensikt er å benytte informasjonskapsler på best mulig måte for å sikre funksjonaliteten til nettstedet samt forbedre og styrke sluttbrukerens opplevelse av nettstedet vårt.

Vi klassifiserer informasjonskapsler på følgende måte:

1. Nødvendige informasjonskapsler: Disse er helt nødvendige for å sikre at nettstedets funksjoner funger til ditt ordinære bruk, og for at vi skal kunne levere tjenestene du forventer fra oss. Informasjonskapsler som utelukkende benyttes til å utføre eller tilrettelegge overføring av kommunikasjon, vil også anses som en nødvendig informasjonskapsel. Vi trenger ikke ditt samtykke til å bruke slike nødvendige informasjonskapsler, men du kan likevel blokkere eller slette dem.

2. Ikke-nødvendige informasjonskapsler: Disse er ikke nødvendige for nettstedets funksjonalitet, selv om de i stor grad kan forbedre opplevelsen din når du bruker nettstedet vårt. Eksempelvis kan ikke-nødvendige informasjonskapsler benyttes til følgende formål:

Analyser:

Vi benytter også informasjonskapsler til å innhente statistiske opplysninger om måten brukerne benytter nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene lar oss gjenkjenne og telle antall brukere, samt spore måten for hvordan de beveger seg på nettstedet. Ved å innhente disse opplysningene er vi i stand til å forbedre måten nettstedet vårt fungerer på, samt skape en bedre opplevelse for brukerne våre.

Bortsett fra informasjonskapslene vi selv benytter, kan også informasjonskapsler fra tredjeparter bli lagret på din datamaskin eller mobile enhet, inkludert Google Analytics https://analytics.google.com/. Vi anbefaler på det sterkeste at du leser retningslinjene for informasjonskapsler tilhørende slike tredjeparts informasjonskapsler.

Når du trykker på en link på nettstedet vårt som viderekobler brukeren til tredjepartens nettsted, er det viktig å merke seg at disse retningslinjene for informasjonskapsler ikke dekker informasjonskapsler tilhørende slike nettsteder. Brukeren bør lese retningslinjene for informasjonskapsler tilhørende den aktuelle tredjepartens nettsted. Dette gjelder også for våre overordnede retningslinjer.

Administrasjon av informasjonskapsler:

Dersom brukeren ønsker å slette informasjonskapsler som allerede er lagret på brukerens enhet, eller stoppe informasjonskapslene fra å spore surfemønsteret på nettstedet, kan brukerne slette den eksisterende informasjonskapselen og/eller modifisere personverninnstillingene for nettleseren, som vil variere avhengig av hvilken nettleser som benyttes. Merk at mange av funksjonene på nettstedene våre ikke fungerer ordentlig dersom du deaktiverer informasjonskapsler.

For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan de fungerer, kan du besøke: allaboutcookies.org.

Spesifikke informasjonskapsler benyttet på dette nettstedet:

Informasjonskapsel/skript Informasjonskapsler Formål / av

Adform Audience Base

We have no further information

Dette skriptet samler ikke inn personopplysninger og kan derfor ikke deaktiveres.

Contact form

We have no further information

Dette skriptet samler ikke inn personopplysninger og kan derfor ikke deaktiveres.

Facebook Connect

Facebook connect er et enkelt påloggingsprogram som lar deg logge på vår nettside gjennom din Facebook-påloggingsinformasjon, og dermed gjøre det lettere for deg å logge inn uten å måtte huske det nettstedspesifikke passordet. Dette gjør det også lettere å oppdatere din facebook-vegg og nyhetsfeed med elementer som vi legger inn på vår nettside.

Les mer

General

  • PHPSESSID
  • ciesta_script_warning

We have no further information

Dette skriptet samler ikke inn personopplysninger og kan derfor ikke deaktiveres.

Google Tag Manager

We have no further information

Dette skriptet samler ikke inn personopplysninger og kan derfor ikke deaktiveres.

Newsletters

We have no further information

Dette skriptet samler ikke inn personopplysninger og kan derfor ikke deaktiveres.

Xtremepush

  • _xpid
  • _xpkey

Xtremepush is a multi-channel analytics and engagement marketing platform we use for analytics purposes, completing web forms, enabling web push notifications and for marketing purposes.

Les mer